Tratamente de vis la salonul de infrumusetare

Cui nu i-ar surade o vizita la salonul de infrumusetare si cine nu aseaza in fruntea listei de dorinte cele mai luxoase si uimitoare masaje, tratamente faciale si epilare cu ceara epilare fara durere?

Cel mai probabil ca, daca ai avea fonduri suficiente, nu ai ocoli astfel de locuri macar o data pe saptamana, pentru a incerca cele mai noi tehnici de masaj, tratamentele faciale moderne si alte secrete pe care saloanele le ascund si la care atatea femei tanjensc. Practic, cred ca oricine si-ar dori sa-si petreaca viata purtand halat si slapi, sorbind ceai si fiind relaxata si stralucitoare. Minunat, nu-i asa?

Din pacate, nu avem cu totii gramezi cu bani pe care sa-i aruncam atat de des saloanelor de infrumsetare. Insa, sperantele si visele nu te costa nimic, asa ca iata o lista cu cele mai nebunesti masaje si tratamente care exista si la care putem reflecta impreuna.

Relaxare si hidratare in Las Vegas – Tratamentul este numai bun dupa o noapte nebuna de betie in faimosul oras al luminilor si include o baie detoxifianta si tratament cu oxigen, impachetari corporale si masaje relaxante.

Masaj cu valuri – Reproducand miscarea mareelor, acest masaj indeparteaza straturi de stres si oboseala cu valuri succesive, aprofundate din cap pana in picioare. Tehnica utilizeaza scoici calde si are ca scop linistirea sistemului nervos si inducerea unei profunde stari de relaxare. Se termina in liniste, cu un delicat masaj facial cu cochilii de scoici netezite.

Masaj cu pietre calde in Hawaii – o terapie unica si selecta, mai ales ca sunt folosite pietre semipretioase cu efect calmant si vindecator.

Tratament impotriva celulitei intr-o clinica din California – costa putin peste doua mii de dolari, insa presupune tehnici si tehnologie avansate, terapii inovative, drenaj limfatic cu ultrasunete, toate combinate intr-un tratament menit sa-ti remodeleze corpul si sa dea o stralucire sanatoasa tenului.

Reechilibrare vulcanica in Australia – odata ce esti relaxat, corpul tau este in intregime invelit intr-o folie calda, intr-un proces premergator asezarii pietricelelor vulcanice reci, cu care esti masat pe tample si frunte, in timp ce alte pietre calde elibereaza tensiunea din punctele cheie de presiune de pe spate si maini.

Ei bine, cei mai multi dintre noi viseaza deja cu ochii deschisi si suspina, dorindu-si sa se poata culca pe o masa de masaj chiar acum. Deci, stai pe spate, relaxeaza-te si imagineaza-ti ca te bucuri de unele dintre aceste masaje si tratamente; este aproape la fel de bine si aproape ca in realitate. Sau poti vedea cele descrise mai sus doar ca un simplu ghid al extravagantei.