Torturi cu Mickey Mouse care te vor convinge să stingi cuptorul și să apelezi la specialiști

Deși n-ai spune, aniversarea copilului poate fi o mare bătaie de cap! Este un eveniment în organizarea căruia nici cel mai mic detaliu nu poate fi neglijat, necesitând foarte multă atenție și implicare. Mai ales de când ștacheta a fost ridicată din foarte multe puncte de vedere în privința petrecerilor pentru cei mici.

Așadar, când începi să pui la punct planurile pentru aniversare, trebuie să te asiguri că ai în vedere următoarele lucruri

  • alegi tema potrivită pentru petrecere, în funcție de tendințe, sezon, locație etc.;
  • copiii vor avea parte de cele mai amuzante activități;
  • vor exista, la petrecere, și jocuri distractive;
  • muzica aleasă e cea preferată acum de toți copiii, fără să ratezi absolut niciun cântecel în vogă;
  • vei avea un meniu bun;
  • tortul sărbătoritului va fi absolut perfect.

Ultimul punct are o strânsă legătură cu faptul că ziua copilului tău este mereu un eveniment deosebit, dar și cu ideea că tortul este elementul principal al oricărei petreceri.

În cele din urmă, desertul este așteptat cu nerăbdare de toți invitații! Și, pentru că, în ziua de astăzi, torturile au fost duse la un cu totul alt nivel, copiii au ajuns să fie interesați, mai degrabă, de cum arată acesta, nu de gustul lui.

De asemenea, tot din același motiv, sărbătoritul își dorește, în mod negreșit, un tort spectaculos, decorat cu personajul lui preferat din desenele animate.

Cum se poate transforma un tort de vis, într-unul de coșmar

Evident, coacerea și ornarea unui astfel de tort acasă, în propria bucătărie, aproape că este imposibilă, în special din cauza gradului de dificultate pe care îl presupune obținerea unui rezultat cât mai apropiat de imaginea exactă a personajului, până la cel mai mic detaliu.

În plus, poate fi foarte greu să poți estima cât de mare ar trebui să faci tortul, astfel încât să fie suficient și să ajungă pentru toți invitații.

De exemplu, unul dintre cele mai celebre personaje Disney și preferatul tuturor copiilor este Mickey Mouse! Probabil că nu există copil care să nu-și dorească un tort cu simpaticul șoricel. Totuși, de la a vrea, până la a putea e cale lungă și nu o dată s-a întâmplat ca un tort de vis să se transforme într-un adevărat coșmar.

Ca să te convingi de cât de mare poate fi diferența dintre un tort reușit și un adevărat eșec, iată câteva imagini care, mai mult ca sigur, te vor face să stingi cuptorul și să cauți ajutorul unor profesioniști:

Așadar, după cum spuneam, uneori putem simți nevoia de a primi ajutorul unor profesioniști! Iar acest lucru este perfect normal și foarte în regulă, mai ales pentru că, se vede clar, realizarea unui tort cu Mickey Mouse e un fel de artă.

În plus, în prezent există extrem de multe cofetării specializate în personalizarea torturilor, în ornarea lor cu orice poză dorești, care este și comestibilă pe deasupra, precum și în realizarea de torturi 3D. Iar un tort cu Mickey poate arăta absolut impresionant, dacă este făcut de o persoană pricepută.

În cele din urmă, cel mai mult contează să-ți vezi micuțul fericit la primirea tortului, nu-i așa?