Top bonusuri pariuri sportive

Romanii s-au obisnuit in anii de dupa Revolutie cu jocurile de tip loto, la care reporturile de la o saptamana la alta aduna sute de mii sau chiar milioane de euro. Acest lucru nu este insa o regula, astfel incat premiile si numarul de jucatori de la loteriile nationale s-au imputinat de la un an la altul.

Pe acest teren, s-au dezvolat in ultima perioada casele de pariuri, care ofera premii la fel de atractive. Iar daca stam sa analizam un top bonusuri pariuri, vom vedea ca premiile oferite rivalizeaza sau chiar depasesc cele mai mari poturi puse la bataie de loteriile nationale. Cum este posibil sa intri in acest top bonusuri pariuri?

Bonusuri pariuri de înregistrare

Unul dintre cele mai uzuale bonusuri intalnite la casele de pariuri este cel pentru inregistrare. De obicei, acesta mai este numit si bonus de bun venit si se acorda jucatorilor inregistrati pentru prima oara pe un site. Astfel, in momentul in care ai ales sa iti oferi datele tale de contact operatorului de pariuri, vei fi recompensat cu o suma de bani pe care sa o folosesti in interesul tau pe site.

Iar sumele astfel oferite nu sunt deloc de neglijat, cata vreme acestea depasesc cu usurinta o mie de lei, ajungand chiar la doua sau trei mii de lei. Trebuie spus insa ca toti acesti bani nu pot fi folositi in interes personal, ci doar in sensul parierii pe site.

Bonusuri pariuri pentru prima depunere

De asemenea, odata ce te-ai inscris pe un site, ai posibilitatea de a paria online, ca orice alt jucator. Din acest punct de vedere, nimeni nu te obliga ca dupa ce ai obtinut un bonus de bun venit sa faci si depuneri in contul tau de jucator.

Pentru a putea paria insa si a-ti multiplica veniturile, este necesar sa faci astfel de depuneri. Nici acest lucru nu va fi trecut insa c vederea, prima ta depunere pe site putand insemna si o recompensa in bani.

Astfel, poti fi premiat cu o suma echivalenta cu cea pe care tocmai ai depus-o, astfel incat poti considera ca nu ai pierdut niciun ban. Sau, in orice caz, ca pariurile efectuate de tine sunt acoperite in fata oricaror riscuri.

Bonusuri pariuri din rundele gratuite

Nu in ultimul rand, poti obtine premii si in rune gratuite de pariere. Prin urmare, periodic, fiecare casa de pariuri ofera astfel de pariuri gratis, la care au acces jucatorii consecventi sau, in orice caz, cei care sunt inregistrati si sunt pe faza in acel moment.