Tablete ideale la preturi mici

In momentul in care ai nevoie sa iti cumperi o tableta, in mod evident va trebui sa tii cont de mai multe aspecte, la fel ca si in momentul in care ai nevoie sa iti cumperi un smartphone de exemplu.

In primul rand, va fi nevoie sa stii exact in ce scopuri vei folosi tableta, pentru ca doar asa vei stii spre ce categorie de produse trebuie sa iti indrepti atentia, pentru a alege tableta ideala pentru tine.

In al doilea rand, trebuie sa iti stabilesti un buget, si sa iti indrepti atentia spre tablete care se incadreaza in suma de bani pe care iti permiti sa o cheltuiesti. In cazul in care gasesti o tableta care sa coste cu aproximativ 150 – 200 de lei mai mult decat ai prevazut, daca ai banii la dispozitie, se merita sa o cumperi.

Specificatiile tehnice ale dispozitivului au deasemenea o importanta foarte mare, pentru ca acestea sunt cele care ofera performantele tabletei. Cu cat specificatiile tehnice ale acesteia sunt mai remarcabile, cu atat si performantele tabletei vor fi mai mari.

In ceea ce priveste accesoriile tabletelor, iar aici vorbim despre casti sau despre incarcatoare tableta, nu ai motiv de ingrijorare, pentru ca ele vin la pachet cu dispozitivul, asa ca nu vei cheltui bani pentru achizitionarea lor.

Singurii bani pe care ar trebui sa ii cheltuiesti, ar fi aceia necesari pentru a cumpara un geam din sticla protector pentru display, sau o folie de protectie a acestuia, si ar fi bine sa cumperi aceste accesorii de protectie odata cu tableta.

Ei bine, in continuare vei avea prezentate doua modele de tablete spre care trebuie sa iti indrepti neaparat atentia, atunci cand vrei o tableta buna, si nu esti dispus sa cheltuiesti multi bani pentru a o cumpara.

Tableta Lenovo Tab 2 A10-30, este fara doar si poate un exemplu ideal pentru tine, daca ai de gand sa iti cumperi o tableta performanta, dar nu foarte scumpa. Un astfel de dispozitiv este echipat cu un ecran de tip IPS 10 inch, HD widescreen, care ofera posibilitatea unui unghi de vizualizare mai larg decat de obicei.

Chiar si bateria este una foarte buna, pentru ca rezista incarcata pana la 10 ore atunci cand este folosita intens, iar daca tableta este tinuta in stand by, poate rezista pana la 10 zile. Camera foto principala a acestei tablete este de 5 MP, in timp ce camera secundara are 2 MP.

O alta alegere nu foarte scumpa, insa care poate fi o alegere ideala pentru tine, o reprezinta modelul Alview Viva C701, care vine cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, si are dimensiuni de 108 X 189 X 10.7mm.

O astfel de tableta este echipata cu un procesor Cortex A7 quad core, si cu 1 GB RAM memorie, iar ecranul de 7 inch are implementata tehnologia TN LCD, si este capabil sa reproduca 16 milioane de culori, in timp ce rezolutia este de 1024 X 600.

In ceea ce priveste spatiul de stocare intern al unei astfel de tablete, acesta este de 8 GB, insa poate fi extins cu un card de memorie de pana la 32 GB.