Pe strada-i ca acasa

Multe lucruri faine se intampla in Bucuresti. Pana acum am reusit sa vizitez orase frumoase de la noi, printre care Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj, Sibiu, Constanta, Ramnicu Valcea si Craiova. Desi fiecare are farmecul lui, niciunul nu reuseste sa iti dea dependenta Bucurestiului.

Este orasul unde oportunitatile sunt inzecite iar oamenii nu sunt doar de-un fel. Bucurestiul este ca o America tanara, imbelsugata cu imigranti. Cine incearca sa caracterizeze oamenii orasului astuia printr-o singura trasatura cu siguranta se inseala. Ori nu. Are dreptate daca ii eticheteaza drept diversi.

In Bucuresti exista Street Delivery, un loc care devine mai primitor si familiar de la an la an. Un loc unde in plina strada gasesti o usa deschisa, iar daca pasesti prin ea te simti ca acasa. Muzica in surdina, o bibloteca, un pat, o bucatarie cu limonada rece si un birou cu laptop care te asteapta cu internet.

Chestia asta a fost tare draguta. Bun, efortul creativ pentru imitarea unui camin a fost excelent, dar cand te gandesti la detalii de genul casa noastra din strada trebuie sa aiba si internet, n-ai cum sa nu aplauzi ideea. Iar cand un partener ca gazduire.ro, nisat, tehnic, este deschis la genul asta de colaborare, atunci iti dai seama ca renteaza sa fii creativ.

Imi place aici. Stii ca daca ai o idee buna sunt toate sansele sa gasesti si oameni si resurse ca sa treci la treaba. Iar cand se intampla atat de multe lucruri in jurul tau, nu poti sa nu simti Bucurestiul ca pe un drog.