Parfum De Dama John Galliano Parlez-Moi D’amour Encore Eau De Toilette 80ml

Acest parfum este un parfum floral cu fructe care s-a lansat in 2012. Parfumierul care a creat aceasta bijuterie este Alienor Massenet. Acest parfum spune povestea printesei urbane care vrea sa isi trezeasca printul. Este un aprfum al femeilor care stiu exact ceea ce vor si nu se tem sa o recunoasca.

Parfum De Dama John Galliano Parlez-Moi D’amour Encore Eau De Toilette 80ml are ca note de varf mandarina, coacazele negre si pruna. Notele de mijloc sunt reprezentate de gardenia, iris si trandafir iar notele de baza sunt patchouli, lemnul de santal si cypress.

Acesta este cu siguranta un parfum special pentru vara si daca inca te mai intrebi de ce exista cu siguranta o explicatie, faptul ca este un parfum floral si fructat il face perfect pentru a fi folosit vara si primavara fiind fresh si racoritor.

Mixul unic de flori de mandarina, coacaze si pruna este combinatia perfecta care spune o poveste despre putere si siguranta de sine. Aroma de citrice din mandarine se combina perfect cu aroma acrisoara a coacazelor si cu cea dulce si suculenta de prune. Acestea sunt doar notele de varf care se vor estompa cel mai repede facand loc notelor mediane.

Trandafirul, irisul si gardenia sunt de asemenea combinatia ideala cand vine vorba despre personalitate si putere. Femeile moderne care stiu exact ceea ce vor si sunt dispuse sa faca totul pentru a obtine ceea ce isi doresc vor gasi in acest parfum cea mai buna solutie.

Irisul cu aroma sa delicata aproape imperceptibila dar de mare efect, in combinatie cu trandafirul si gardenia sunt florile care te vor face sa te simti cu adevarat puternica si sa fii fericita.

Este un parfum potrivit atat pentru zi cat si pentru seara si poate fi luat cu incredere la birou. Nu trebuie sa iti faci griji ca vei parea putin exagerata sau scoasa din tipare pentru ca acest lucru nu se va intampla. Atunci cand folosesti acest parfum vei descoperi ca nimeni nu va considera ca mirosi deranjant si obositor.

Oricum in cateva ore vei ramane cu notele de baza, cele care fac ca acest mix sa fie superb si atat de adorat de toti oamenii: patchouli, lemnul de santal si cypress sunt solutia optima pentru o zi fericita in care sa te simti puternica, vesela si unica. Daca esti genul de femeie moderna care lucreaza de dimineata pana seara vei intelege cu siguranta ce spunem.

Uneori ai nevoie de ceva care sa te trezeasca la viata si care sa te ajute sa te simti puternica si frumoasa chiar si in acele zile in care tot ce vrei este sa stai si sa nu faci nimic. Stim asta pentru ca toti am fost acolo.

Uneori zilele sunt atat de obositoare incat vei constata cu recunostinta ca in lipsa santalului din parfum nu ai fi reusit sa te relaxezi suficient. Cu acest parfum te relaxezi in miscare si vei reusi sa devii dependenta de el in doar cateva utilizari.