Până când le plac fetelor băieții răi?

Cazul 1. Alexandra Stan apare la televizor desfigurată de pește producător. Doar că muziciana noastră a evitat tot timpul să spună dacă respectivul este managerul sau iubitul ei. Mai târziu se află că producătorul nu se mai obosea să o promoveze pe domnișoara Stan, ci se “concentra” pe Kaiia (o ucraineancă frumoasă foc, care arată suficient de bine încât să zici că este fotomodel). Deci Alexanda noastră are toate motivele să facă crize de gelozie și să organizeze tot circul pe care l-am văzut.

Presupunând că mă înșel amarnic, și că între ei este doar o relație profesională, cum se explică că starleta nu s-a dus la Poliție să depună plângere ci a preferat să rămână cu bătăușul la spital?

Cazul 2. Rihanna plânge dramatic prin emisiuni povestind la ce abuzuri a supus-o Chris Brown. Apoi declară pentru Oprah că simte compasiune pentru el și că vrea să-l protejeze. Și după ce toată lumea i-a plâns suficient de milă se împacă cu el.

Apropos, și Alexandra a declarat de curând că l-a iertat pe agresor și că episodul acesta nu i-a făcut rău ci mai degrabă a ajutat-o să se maturizeze. Deci, sunt eu nebun la cap sau vedeți și voi similitudinea?

Cazul 3. Lumea rea vorbește prin târg că pe vremea când erau împreună Juniorul nu se oprea din bătut la Cristina Țopescu decât atunci când îl dureau pumnii. Eu n-am de unde să știu dacă este adevărat, că nu am fost de față. Dar probabil auzise despre poveștile acestea și Andreea Marin când l-a luat de bărbat pe Ștefan Bănică. Ei, dacă la momentul căsătoriei nu și-a pus niciun semn de întrebare, între timp și-a dat seama că nu poate să-și continuie viața alături de Junior. Ghici de ce 🙂 .

Revenind acum la întrebarea din titlu: până când le plac fetelor băieții răi?. Răspunsul este simplu: până la prima bătaie (excepție face Rihanna care o așteaptă și pe a doua).

Și întrebarea de final: voi pentru ce o apreciați pe Alexandra Stan? Pentru calitățile muzicale sau pentru că știa să se vândă?