Oferă-i copilului tău ce-i mai bun

Alimentația copilului, mai ales în primii ani de viață, e un lucru foarte important ce ar trebui luat în considerare de fiecare mămică. Există foarte multe cărți scrise special pe această temă, pe tema diversificării mâncării pentru copil, care explică cum trebuie să introducem alimente diferite în alimentația copilului.

Alimentele se introduc pas cu pas, pentru ca sistemul imunitar să nu provoace vreo reacție alergică. Bebelușul este obișnuit mai întâi cu laptele de mamă, dar după trebuie să fie obișnuit și cu celelalte tipuri de alimente pentru a se putea dezvolta frumos și armonios.

Însă, dacă e să ne raportăm la comerțul din ziua de azi, putem spune că nimic nu e sănătos. Majoritatea alimentelor sunt pline de conservanți și aditivi alimentari care ne afectează sănătatea noastră, dar mai ales a unui copil ținând cont de cât de vulnerabili sunt aceștia.

Dacă e să ne gândim la copilăria noastră, când nu aveam acces la atât de multe produse, eram în mare parte hrăniți doar din produse din piață sau din propria grădină. Astăzi însă, lucrurile stau altfel, pentru că majoritatea oamenilor cumpără din marile magazine doar produse nesănătoase.

Care este alternativa pentru toate aceste produse care nu fac nimic altceva decât să ne afecteze sănătatea? Cu ce nu putem hrăni copilul astfel încât să nu îi punem în pericol sănătatea încă de mic?

Ei bine, răspunsul e simplu: Produsele Bio!

Mai vedem prin unele hipermarketuri standuri timide pe care scrie cu verde BIO. Deși multă lume ar spune că mai bine merge și cumpără din piață, pentru că prețurile sunt foarte mari, cine garantează că produsele din piață sunt BIO?

Doar pentru că oamenii care le comercializează spun asta, acest lucru nu înseamnă că e și adevărat. A fi BIO înseamnă mult mai mult decât ați crede și nu orice produs se poate numi așa dacă nu este supus unor serii de teste specializate.

Un produs BIO presupune ca, atât produsul, cât și solul în care acesta a fost cultivat, să fie ferit de orice urmă de substanță chimică. Chiar dacă vânzătorul din piață spune că nu a injectat produsele cu nimic, cei mai mulți folosesc tot felul de substanțe chimice pentru a spori producțiile.

Și cum magazinele nu sunt prea bogate în produse BIO, atunci cel mai bine ar fi să alegi produse BIO de pe BioBoom.ro. BioBoom este un site doar cu produse BIO din toate categoriile. Atât produse alimentare pentru toată lumea, cât și produse dietetice sau pentru persoanele diabetice sau cu intoleranță la gluten. Ba mai mult, mai nou, site-ul oferă și o serie de cosmetice naturale BIO, ca să ne tratăm la fel cum se tratau și strămoșii noștri.

Dacă îți dorești să-i oferi o alimentație sănătoasă copilului tău, atunci ar trebui să achiziționezi produse BIO dintr-un loc de încredere, dintr-un loc ca BioBoom. Astfel te asiguri că nu-i pui sănătatea în pericol și că-i acorzi o alimentație specifică vârstei. Dacă ești curios, aruncă o privire pe site-ul BioBoom și vezi ce are de oferit.