Informatii generale despre mierea de manuka

Aceasta miere rara si speciala din Noua Zeelanda este facuta din nectarul plantei natale Manuka (Leptospermum scoparium), pe care albinele inteligente o colecteaza si o transforma in miere Manuka, foarte apreciata pentru proprietatile sale rare si complexe.

Nectarul florii Manuka din Noua Zeelanda, care contribuie la ingrediente naturale unice pentru mierea de Manuka, o face atat de diferita de alte tipuri de miere.

Aceasta Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala este facuta numai in Noua Zeelanda si poate fi facuta numai pentru cateva saptamani pe an cand planta Manuka este in floare. Cantitatea de miere produsa poate varia foarte mult in functie de conditiile meteorologice si de cantitatea de nectar produsa.

Arborele magic Manuka

Arborele nativ Manuka (Leptospermum scoparium) din care se poate obtine Miere De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala, este unic adaptat pentru a prospere in mediul natural provocator din Noua Zeelanda.

Vivace si rezistent, Manuka actioneaza ca un protector si regenerator natural al pamantului. Manuka are o istorie indelungata ca o plante medicina respectata, folosita in mod traditional de catre poporul maori din Noua Zeelanda drept remediu.

Calitatile speciale ale mierii de Manuka provin din nectarul de flori Manuka, care contribuie la compusi naturali unici care fac Manuka Honey atat de diferita de alte miere.

De ce este Manuka Miere atat de speciala?

Mierea De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala este o miere complexa care depaseste cu mult o miere de masa simpla. Acesta a fost punctul central al unei cercetari stiintifice extinse, care evidentiaza proprietati naturale remarcabile, care o diferentiaza de alte miere si o fac atat de apreciata in intreaga lume.

Mierea De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala necesita o ingrijire speciala si expertiza pentru a optimiza si a proteja proprietatile sale naturale speciale. S-a demonstrat ca metilglioxal (MGO) este compusul natural care face ca mierea de Manuka sa fie atat de speciala. MGO se formeaza in mierea din nectarul Manuka si, pe masura ce se mareste mierea, continutul de MGO poate creste.

Acest lucru necesita manipularea si depozitarea de catre experti, iar testarea precisa a mierii este esentiala pentru a certifica potenta, calitatea si puritatea. Reguli stricte trebuie sa fie indeplinite in toate etapele acestui proces.

Mierea de manuka si bunastrarea

Datorita reglementarilor alimentare din Noua Zeelanda, nu producatorii nu pot vorbi despre posibilele aplicatii si efecte de sanatate ale mierei Manuka, insa in mediul online sunt prezente informatii reale, rezultate in urma mai multor studii care arata cate de multe beneficii are aceasta miere, care poate trata ulcerul, durerile in gat, acneea, ranile si arsurile, iar lista poate continua.

Alti oamenii spun ca folosesc Mierea De Manuka KFactor 12 RAW 100% Naturala ca un stimulent natural, o solutie de bunastare a iernii sau ca o alternativa naturala integrala la zahar rafinat.

In ceea ce priveste strict Mierea de Manuka Multiflorala (Multifloral) KFactor 12, trebuie neaparat sa precizam faptul ca aceasta are in compozitia sa, o cantitate de minim 65% granule de polen Manuka, si are proprietatile terapuetice.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre cele mai importante informatii pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca despre aceasta miere cu adevarat speciala.