Greseli de machiaj care te fac sa pari mai batrana

Fiecare femeie isi doreste sa aiba un chip frumos si sa para tot timpul tanara, motiv pentru care isi cumpara de pe Make Hot cele mai bune produse pentru machiaj. Multe sunt situatiile in care insa, aceste femei, in ciuda faptului ca folosesc cele mai bune produse de machiaj, comit greseli grave, iar din acest motiv arata mult mai batrane.

In urmatoarele randuri vom vedea care sunt cateva dintre cele mai mari greseli pe care le fac femeile cand se machiaza, si de ce arata ele mai batrane.

Anticearcanul

Cearcanele pot sa reprezinte inamicul numarul 1 al femeilor dimineata, iar anticearcanul le poate fi de folos doamnelor. Folosirea unei cantitati exagerate insa de anticearcan nu doar ca nu reprezinta cea mai buna solutie, ci le va face pe femei sa para mult mai batrane. Tocmai de aceea, se recomanda utilizarea unei cantitati mici de anticearcan, care va trebui intins foarte bine.

Fondul de ten

Fondul de ten de pe Make Hot este ideal pentru femeile care isi doresc sa aiba un chip perfect, pentru ca mascheaza ridurile fine, pistruile si celelalte mici imperfectiuni. In plus, fondul de ten lumineaza tenul si il face sa arate impecabil, in cazul in care nu este folosita o cantitate exagerata de fond de ten. In plus, pentru ca produsul sa ofere rezultatele dorite, este ideal sa fie utilizat un fond de ten compatibil cu tipul de ten pe care il are femeia.

Pudra

Doamnele si domnisoarele care folosesc pudra pentru machiajul lor din viata de zi cu zi, cu siguranta trebuie sa stie ca nu trebuie sa exagereze in ceea ce priveste cantitatea de pudra utilizata. Aceasta poate fi aplicata cu pensula sau cu buretelul de pudra. Trebuie aplicata o mica cantitate de pudra, dupa care se adauga o alta mica cantitate, si tot asa. Prea multa pudra insa strica machiajul.

Dermatograful/tusul negru

Cea mai buna metoda de a scoate ochii in evidenta o reprezinta conturarea lor, insa pentru machiajul de zi cu zi un dermaograf sau un tus negru de ochi pot sa fie prea mult. Indicat ar fi ca nuanta de negru sa fie inlocuita cu un maro inchis, sau cu o alta nuanta de maro.

Creionul de buze

Creionul de buze este important pentru a scoate buzele in evidenta. Nu trebuie depasit insa conturul natural al buzelor in timpul creionarii pentru ca in caz contrar se va strica machiajul. De preferat ar fi ca femeile sa aleaga o nuanta cat mai naturala a creionului de buze, pentru a nu arata imbatranite de machiaj.

Ruj de buze prea inchis la culoare

Se stie ca un ruj inchis la culoare ajuta femeile sa para mult mai mature decat sunt in realitate, asa ca se recomanda utilizarea unei nuante deschise, pentru ca femeile sa nu para imbatranite.

Rimelul

Nu se recomanda folosirea rimelului pentru genele inferioare pentru ca in acest fel se va atrage atentia asupra cearcanelor. Femeile care doresc un machiaj care sa le intinereasca, in mod evident vor tine cont de acest truc.

Blushul

Mai bine spus, lipsa acestui produs le ajuta pe femei sa para mai mature. Se spune ca o urma fina de blush rozaliu ajuta tenul sa radieze, iar daca este corect aplicat, ofera un efect de lifting.

Rujul

Femeile care nu isi doresc sa arate imbatranite, este important sa foloseasca o pensula de ruj pentru aplicarea acestuia, dat fiind faptul ca odata cu trecerea anilor buzele nu mai sunt la fel de bine conturate in mod natural, precum in urma cu cativa ani.

Sprancenele

Sprancenele au un rol important in realizarea unui machiaj perfect. Femeile care isi doresc un machiaj perfect trebuie sa opteze pentru o culoare a acestora fie in aceiasi nuanta cu sprancenele naturale, fie chiar cu un ton mai deschisa.