De ce sa alegi si tu cosmeticele bio

Odata cu manifestarea interesului pentru un stil de viata mai sanatos si pentru tot ce este natural natural, produsele cosmetice bio au inceput sa fie tot mai cautate in Romania. Controversele care au afectat imaginea marilor producatori de cosmetice prin folosirea de parabeni sub alte denumiri si listele de ingrediente care sunt intentionat neclare reprezinta un alt motiv pentru care femeile aleg sa mearga pe calea bio atunci cand vine vorba de de ingrijire si frumusete.

Se acorda mai multa importanta alimentelor decat produselor pe care le folosim zilnic, produse pe care la aplicam direct pe pieala noastra. Pare greu de crezut, insa 70% din compozitia acestora este absorbita in organism. Din acest motiv este atat de important sa constientizam la timp ca secretul mentinerii sanatatii nu consta numai in alimente naturale, ci si in folosirea produselor cosmetice bio  de la companii de top sau achizitionate de la distribuitori ai acestora.

De ce sa alegi produsele cosmetice online? Pentru toate aceste motive:

O absorbtie rapida

Unul dintre motivele esentiale pentru care se utilizeaza produsele bio este acela ca ofera corpului exact ce are acesta nevoie, direct din natura. Absorbtia este usoara, eficienta si rapida, pielea devine mai frumoasa in doar cateva momente. Desi uneori se ignora faptul ca pielea este cel mai mare organ al omului, trebuie sa fim constienti ca merita sa o tratam cat mai natural si mai prietenos, in armonie cu mediul inconjurator.

Produsele din comert de cele mai multe ori au efecte nedorite in cazul persoanelor cu piele sensibila. Tocmai de aceea este de preferat sa se foloseasca produse de ingrijire pe baza de ingrediente naturale, intrucat, desi este posibil sa contina parabeni, acestia sunt intr-o concentratie mult mai redusa, neafectand in vreun fel tesuturile pielii.

Scade riscul aparitiei cancerului, sub multe forme

Ingredientele naturale din compozitia acestor cosmetice bio nu sunt daunatoare pentru organism atunci cand sunt absorbite, spre deosebire de produsele chimice. Industria cosmetica se pare ca nu tine seama de rezultatele studiilor cu privire la legatura dintre ingredientele folosite in mod curent si sanatatea omului.

Ma refer de pilda la statistica conform careia femeile care folosesc in mod frecvent produse cosmetice obisnuite sunt mai predispuse la riscul aparitiei cancerului de san. Trecem adesea cu vederea ca astfel de produse sunt un pericol real pentru sanatate si ca ar fi bine sa luam masuri cat de repede cu putinta in acest sens.

Calitate superioara si rezultate garantate

Este demonstrat stiintific ca ingredientele naturale continute in cosmeticele bio ofera rezultate mai rapide si mai satisfacatoare decat folosirea cosmeticelor chimice. Asta se datoreaza substantelor naturale din compozitia lor care actioneaza pe termen lung, fara riscul unor reactii adverse asa cum se intampla uneori in cazul ingredientelor sintetice.

Protectie pentru mediul inconjurator

Nu numai pielea noastra noastra se bucura de pe urma folosirii unor astfel de produse de ingrijire. Este vorba si despre mediul inconjurator care beneficiaza de protectie si atentie din partea producatorilor de cosmetice bio.

Cei interesati gasesc pe produse-cosmetice-bio.ro numeroase repere pentru un ritual complet de ingrijire al parului, tenului si pielii, certificate de organizatia de renume mondial ABCERT AG. La comenzile de peste 250 de lei beneficiezi de livrare gratuita!