Cele mai avantajoase oferte sejur exotic pentru tine

Apropierea sezonului vacantelor iti poate da batai de cap, atunci cand nu esti hotarat in privinta destinatiei pe care sa o alegi. Astfel, majoriatea romanilor s-a obisnuit cu alegerea unor sejururi ieftine pe litoralul autohton, data fiind varietatea de oferte si, mai ales, costul scazut al acestora. Astfel, pentru cei care au si copii mici, alegerea unei vacante pe plaiurile natale reprezinta prima optiune de luat in calcul.

Lucrurile s-au mai schimbat insa in ultima perioada, astfel incat romanii par sa-si reconsidere tot mai mult optiunile in ceea ce priveste modul de petrecere a vacantelor. Astfel, dincolo de clasicele concedii la mare, au aparut companii de turism specializate in oferte sejur exotic, prin care poti avea parte de experiente de neuitat pentru tine si familia ta. Aici, poti beneficia de o expertiza completa, care iti va schimba inclusiv perceptia oarecum gresita pe care ne-am format-o despre sejururile exotice.

Preturi accesibile

Unul dintre cele mai des intalnite mituri despre sejururile exotice este legat de pretul exorbitant al acestora. Astfel, stirile cu vacante de zeci de mii de euro si alte sume echivalente cheltuite in vacante de acest gen fac imediat inconjurul posturilor de televiziune, insa trebuie specificat ca acestea reprezinta exceptii. Sau, in orice caz, optiuni private ape turistilor, care sunt liberi sa cheltuiasca oricat le permite buzunarul intr-o astfel de excursie.

In schimb, daca vei cauta oferte sejur exotic, vei ramane surprins sa constati ca majoritatea acestora pornesc undeva de la o mie de euro de persoana sau chiar mai putin, ceea ce, sa recunoastem, nu reprezinta chiar ceva exorbitant. Luati in calcul doar faptul ca o camera la un hotel de pe litoralul romanesc, in perioada de varf, poate ajunge la acest pret. In plus, trebuie luat in calcul faptul ca sejururile exotice de acest gen beneficiaza de obicei de servicii de patru sau cinci stele, incepand de la cazare si pana la serviciile adiacente, respectiv masa in pensiune completa, loc de parcare sau internet incluse.

Poti pleca inclusiv cu copiii

Un alt mit demontat este acela ca sejururile exotice nu sunt pentru familiile cu copii mici. Este drept, plecarea in calatorii cu copii mici nu este chiar cea mai fericita alegere, insa acest lucru nu trebuie sa te sperie. Daca socotim faptul ca un drum pana pe litoral cu masina poate dura si sapte sau opt ore, in tot acest timp putem beneficia de transport cu avionul direct de pe aeroportul din localitatea de resedinta.

Astfel, in afara de Bucuresti, unde aterizeaza aparatele majoritatii companiilor, prin oferte sejur exotic poti avea parte de curse de tip charter contractate de marii operatori in turism. Astfel, poti pleca direct de la tine de-acasa spre destinatia dorita, in cazul in care contractul prefe de acest lucru. Dincolo de aceasta, ai putea beneficia de transbordare directa de la aeroport la locul de cazare, astfel incat toat bataile tale de cap in aceasta privinta vor disparea.