Ce puteti vizita in Thailanda?

Thailanda mai are multe de oferit pentru fiecare tip de calator. Exista locuri fara sfarsit de vizitat in Thailanda, de la insule si plaje pana la orase si sate, aceasta este o tara in care va puteti intoarce din nou si din nou cu Travel Matters.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, veti putea descoperi cateva locuri interesante pe care le puteti vizita in aceasta tara, asa ca va invitam sa parcurgeti alaturi de noi articolul pana la final.

Bangkok (orasul Ingerilor)

Orasul principal al Thailandei este o locatie pe care nu trebuie sa o ratati atunci cand vizitati aceasta tara. Daca ajungeti pe calea aerului, este posibil sa calatoriti fix pana in Bangkok, dar daca veniti in Thailanda cu barca, trenul sau autobuzul dintr-o tara vecina, asigurati-va ca va indreptati spre orasul mare.

Bangkok este diferit de orice loc din lume, este un oras care nu doarme niciodata. Strazile sunt pline de oameni care merg la munca, vanzatorii isi vand bunurile, iar motociclistii sunt mereu in actiune. Mancarea stradala din Bangkok este cea mai buna din tara, petrecerile si viata de noapte sunt uimitoare si exista un amestec unic de comercialism modern si site-uri istorice.

Nu numai ca vibratia este incredibila, iar mancarea este fantastica, dar exista lucruri nesfarsite de facut in Bangkok. Nu ratati piata de weekend Chatuchak, Palatul Regal si parcurile (Lumphini este minunat).

De asemenea, asigurati-va ca aveti timp sa savurati o bautura la Barul Moon, calatoriti apoi pe raul Chao Phraya, sau puteti sa va implicati in alte activitati. Bangkok este cu siguranta unul dintre primele locuri de vizitat in Thailanda.

Hua Hin

Doriti sa calatoriti si aveti parte de o vacanta cu si ca localnicii? Hua Hin este unul dintre locurile de vizitat in Thailanda pentru a avea parte de o asemenea experienta! Aceasta este o destinatie de weekend populara pentru Thais si expats, si daca sunteti in cautarea pentru cea mai buna plaja de pe continent, acesta este locul unde o veti gasi.

Nu ratati Chopstick Hill si Wat pe deasupra, piata de noapte, piata plutitoare, gara istorica, parcul Rajabhakti din apropiere si zona populara Cha-Am (aproximativ 20 de kilometri nord).

Parcul National Khao Yai

Thailanda este plina de comori naturale ce asteapta sa fie explorate. Daca sunteti interesat sa vedeti elefanti asiatici, gibboni, macaci, ursi si multe altele, atunci cu siguranta verificati Parcul National Khao Yai. Aceasta zona protejata se intinde pe o suprafata de 6.155 de kilometri patrati si a fost primul parc national din Thailanda. Astazi exista 127 de parcuri in tara pe care le puteti explora.

Parcul National Khao Yai este paradisul unei persoane pasionate de drumetii! Exista numeroase trasee pe care le puteti parcurge pe jos sau pe bicicleta, si o multime de cascade pe care le-ati putea vizita. Un ranger este recomandat pentru drumetii.

Ei bine, acestea sunt doar trei exemple, insa cu siguranta Thailanda este o tara care are foarte multe locuri interesante de vizitat, asa ca indiferent ca doriti sa aveti parte de o luna de miere de vis, sau ca doriti pur si simplu o vacanta dupa o perioada mai dificila, in mod evident este indicat sa petreceti cateva zile in aceasta tara minunata.