Uscatoarele de maini – inca o demonstratie ca tehnologia invinge traditionalismul

Fluxul mare de oameni din restaurante, cafenele, mall-uri impune echipamente eficiente si fiabile. In comparatie cu prosoapele de hartie, uscatoarele de maini sunt mult mai economice atat din punct de vedere financiar cat si sub aspectul energiei. Sunt foarte des intalnite in toaletele publice, inclusiv in cele din scoli si alte institutii.

Ce ar trebuie sa stim despre uscatoarele de maini?

Motorul este un element foarte important deoarece acesta conditioneaza in mod direct viteza de uscare. Viteza de uscare standard este de 30 de secunde, pe cand o viteza mare se situeaza in jur de 10 secunde. Este recomandata achizitionarea unui uscator cu viteza mare deoarece fiind folosit pentru o perioada mai scurta de timp, implicit energia folosita scade. Dar, asa cum orice avantaj vine la pachet cu un dezavantaj, si uscatoare de maini cu viteza mare au minusul lor. Acestea sunt de regula mai galagioase in timpul utilizarii. Asadar, mai mereu trebuie facut un compromis, depinde doar de interesele care primeaza pe lista cumparatorului.

Pentru a functiona cat mai economic se recomanda achizitionarea unui uscator prevazut cu senzor. Este simplu, senzorul percepe mainile si porneste automat. Se evita in acest mod consumul inutil de energie, din momentul in care mainile au fost indepartate de el. Mai mult decat atat, este mentinut curat, intrucat nimeni nu il atinge. Este cel mai des intalnit, un motiv in plus pentru care este preferat de toti oamenii, in detrimentul celor traditionale, cu buton.

In ceea ce priveste montarea lui, acesta trebuie sa fie pozitionat la o inaltime care sa permita utilizarea lui de catre toti, de la copii la adulti. Deci, altfel spus, montarea trebuie sa fie una cat mai practica si accesibila.

Pentru o utilizare cat mai indelungata, sunt recomandate uscatoarele de maini confectionate din inox. Mai exista si variante din plastic, insa acest material nu prezinta durabilitate si rezistenta, decat pentru o perioada scurta de timp.

Cu ce modele de uscatoare de maini ne intampina magazinul online Clinit.ro?

Uscatorul dual pentru maini

Fiind un concept ECO – FRIENDLY, acest produs vine si combate traditia uscatoarelor de maini cu viteza mare care emit zgomote puternice. Este cel mai silentios dintre toate modelele din aceeasi clasa iar functile sale se extind si asupra neutralizarii mirosurilor neplacute. Timpul de uscare este de doar 8 secunde iar consumul de energie este cu 73% mai redus fata de uscatoarele clasice. Cat priveste igiena, aceasta este garantata in proportie de 100%. Este recomandat pentru zonele cu trafic intens cum ar fi incinta mall-urilor, scolilor si facultatilor.

Uscatorul de maini din inox MEDIFLOW

Acest sistem vine in plus cu o noua functie, si anume reglarea temperaturii in functie de temperatura din incapere. Asigura o uscare rapida si placuta a mainilor, dat fiind jetul de aer bine echilibrat si raportul dintre viteza si caldura. Timpul de uscare este de 15 secunde iar actionarea sa este automat – electrica. Foarte fiabil, este preferat de proprietarii de restaurante intens frecventate.

Locul care inmagazineaza uscatoare de maini duale, din inox si din metal este Clinit.ro. Acestea se prezinta intr-un design atragator iar raportul calitate – pret este unul ce recomanda solutiile oferite de acest magazin online.