Ti se pare tentanta ideea de a cumpara criptomonede? Ar fi trebuit sa faci asta de mult!

Poate sunt la fel ca si altii sau poate sunt singurul care am ramas in urma. Auzisem despre criptomonede si “nebunia” asociata lor inca de pe la jumatatea anului trecut. Toata lumea vorbea despre asta.

Auzeam ca a scazut/crescut bitcoin-ul pe strada fiind, in drum spre munca. Aflam zvonuri despre criptomonede care sunt in crestere asteptand in statia de autobuz, ba chiar un sofer de taxi cu care am mers intr-o zi m-a intrebat la un moment dat daca am auzit despre cat de bine a evoluat moneda digitala in ultima vreme.

Recunosc ca poate am fost cam reticent fata de chestia asta, insa acum mi se pare o idee foarte buna cea de a cumpara criptomonede.

Ce am aflat recent despre criptomonede

Trebuie sa spun ca am devenit tot mai interesat in legatura cu subiectul si am inceput sa ma informez tot mai mult.

Spre exemplu, uite ce chestii interesante am aflat:

  • La capitolul cresteri ale criptomonedelor in 2017, celebrul Bitcoin nu a intrat nici macar in top 10, ci e pe locul 14.
  • Ai auzit de Ripple, NEM sau Ardor? Afla ca daca ai fi investit la inceput de 2017 doar 100 de dolari in una dintre aceste criptomonede, acum ai fi fost mai bogat cu minim 10.000 dolari.
  • Piata e in declin acum. Asta era de asteptat, asa se pare ca s-a intamplat si in anii trecuti, ceea ce inseamna ca e un moment numai bun sa investesti in criptomonede, pentru ca toata lumea estimeaza ca isi va reveni.

(Sursa: blogul lui Andrei Ursachi)

Cum suna o investitie de 100 dolari, care in timp de un an de zile sa se transforme in peste 36.000 dolari? Chiar daca acum piata s-a „prabusit”, cel mai probabil pe parcursul anului vor fi multi cei care vor regreta ca nu au cumparat criptomonezi acum, cand preturile sunt relativ joase.

Ceva regrete am si eu, ca nu m-am informat mai din timp despre banii digitali. Asta e, ignoranta se plateste. Totusi, nu e tarziu nici acum. Am profitat de faptul ca piata crypto e in declin si am cumparat ceva mai mult decat planuisem. Cred ca o sa fie o investitie buna, pentru ca piata isi va reveni – asta spune sau cel putin asta spera toata lumea.

Daca vrei si o recomandare, iti ofer una pe care am primit-o la randul meu: tranzactioneaza pe Etoro (vezi blogul sus-mentionat pentru mai multe informatii). De ce am ales aceasta platforma? Pentru ca e printre cele mai bine cotate platforme din lume si are un numar foarte mare de utilizatori (peste 4 milioane) si pentru ca se pot tranzactiona actiuni la toate companiile mari din lume.

Concluzia e ca nu e timpul inca pierdut. Mai poti investi in bani digitali, poti cumpara criptomonede si le poti tranzactiona pe diverse platforme, pentru a obtine profit. Trebuie doar sa te documentezi putin, daca intr-adevar iti doresti asta, iar rezultatele pe care le astepti nu vor intarzia sa apara.