O noua viziune asupra videochatului o aduce Luxury Studio

Suntem in secolul XXI si poate acum mai mult ca niciodata este momentul sa lasam prejudecatile in trecut. A venit vremea sa ne eliberam mintea de ele pentru a putea descoperi si bucura de lucruri noi. Nu putem sa progresam daca ne complacem cu traiul pe care il ducem, fara speranta la o viata mai buna, fara griji. Pentru ca da, cariera in videochat ofera sansa la un trai mai mult decat decent celor care indraznesc sa paseasca pe acest taram fascinant.

Luxury Studio si-a propus sa demonteze miturile si sa informeze publicul, in speranta ca romanii vor aborda acest subiect mai deschis, cu lejeritate si vor fi mai toleranti.

Videochatul este pentru femei usoare

Este o mentalitate gresita care isi are sursa in necunostinta de cauza si lipsa de informare. Videochatul este pentru femeile inteligente care stapanesc psihologia umana. Cele care stiu sa dirijeze o conversatie si sa o prelungeasca pe o durata mare de timp, deci pentru asta este nevoie de un bagaj solid de cunostinte. Pentru ca niciun admirator nu este interesat de o femeie frumoasa care nu stie sa seduca, atat mintea, cat si simturile.

Videochatul este pentru femeile lenese

Este o conceptie eronata, deoarece cariera la Luxury Studio se intemeiaza in baza unui contract de anagajare, in conformitate cu prevederile legii in vigoare. Asadar, este un loc de munca ca oricare altul care necesita multa rabdare, perseverenta, seriozitate. Intr-adevar, banii fac diferenta, in sensul ca fetele care se dedica cu adevarat obtin castiguri fabuloase. Insa asta nu se intampla peste noapte, este nevoie de multa implicare pentru modelul sa isi fidelizeze utilizatorii. In fond, este vorba de arta de a vinde, care nu este la indemana oricui.

Videochatul este doar pentru femeile frumoase

Desigur ca un aspect placut si armonios este conditia de baza, insa asta nu este suficient pentru ca modelul sa aiba succes. O femeie adevarata se bazeaza pe fler in viata de zi cu zi, iar aceasta reteta se aplica cu succes si aici. Initial barbatii sunt fermecati de picioare lungi, forme perfecte si buze pline, insa magia nu dureaza mult timp. Atractia trebuie sa fie intretinuta de replici inspirate, discutii incitante si provocatoare. Modelul trebuie sa stie sa patrunda in cele mai intime ganduri ale interlocutorului, sa devina confidentul si sfatuitorul lui, iar cu timpul – micul sau psiholog.

Este o rusine sa faci videochat

Din nou, ne izbim de acele informatii false si daunatoare propagate de cei care nu s-au adaptat vremurilor. Jobul de model la Luxury Studio presupune aceeasi pasi ca in orice alt loc de munca. Contractul de angajare are la baza doi piloni: legalitate si transparenta. Beneficiul suprem pe care il ofera fetelor este acela ca plata se face la zi, fiind primul studio din tara care a inteles ca modelele vor sa se bucure de castigul obtinut in fiecare zi, fara sa astepte pana la data de salariu. La asta se adauga si alte recompense, provocari si posibilitatea de a vedea lumea.

Suntem in anul 2018 si trebuie sa acceptam ca videochatul este o meserie ca oricare alta. Luxury Studio ofera fetelor sansa de a intra intr-o echipa adevarata de profesionisti. Daca te-am facut curioasa, arunca o privire pe pagina oficiala luxurystudio.ro unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.