Motiv valabil pentru un credit de nevoi personale

După ce credeam că am auzit toate motivele pentru a lua un credit de nevoi personale, de curând am mai aflat unul. Aș zice că este singurul motiv valabil, dar vă las pe voi să judecați. Să vă povestesc depre ce este vorba.

Se dă o familie, soț și soție, ambii în jur de 35 de ani. La un moment dat soțul se decide să divorțeze. Soția rămasă singură, cu dificultăți financiare, primește o invitație la o nuntă unde știa că o să participe și fostul soț. Cum nu o duce foarte bine cu banii are două opțiuni: să refuze invitația sau să facă un credit de nevoi personale pentru darul de nuntă.

Până aici pare simplu. În condiții normale ai refuza politicos invitația și toată povestea s-ar încheia. Dar nu v-am spus tot: după divorț femeia nostră de 35 de ani s-a combinat cu un păpușel neamț, blond, de 25 de ani, venit în România pentru a-și continua studiile. Ei? Deja se schimbă datele problemei. Parcă merită să faci un credit doar pentru a te afișa în fața fostului soț cu păpușelul blond de 25 de ani, nu?

Da, ați ghicit, doamna nostră a făcut creditul, a participat la nuntă și a demonstrat ce avea de demonstrat.

Știu că sună rău, dar pe cuvânt de onoare că pot să apreciez un om care poate să fie atât de inventiv când vine vorba de o răzbunare stupidă.

[PS 1] Înainte să dați cu pietre legat de dificultățile ei financiare, gândiți-vă că la un divorț există două mari probleme: copiii și apartamentul. De obicei apartamentul rămâne unuia dintre soți, care trebuie să-i restituie niște bani celui care rămâne pe drumuri. Cam așa a fost și aici. Deci nu vorbim de o femeie care a fost întreținută toată viața.
[PS 2] Cum mai lua doamna nostră creditul de nevoi personale dacă era și în Biroul de credit? Asta poate fi o adevărată problemă 🙂 . Și divorțată, și în Biroul de credit, și cu onoarea rămasă pătată 🙂 .